onsdag 4 februari 2009

Mörrum U10 på besök


Träningsmatcher mot lag man aldrig tidigare mött är alltid lika kul och spännande. Man vet ingenting om varandra utan man skapar en egen bild av hur man tror att det andra laget är.


I höstas blev vi kontaktade av Mörrums tränare som undrade om de kunde få komma upp hit till Linköping och spela en träningsmatch mot våra grabbar. Eftersom vi redan vet problemet med att få istider i den här staden och speciellt då till en träningsmatch för oss som ligger näst sist på priolistan så var det bara att erbjuda en träningsmatch på vår egen träningstid. Det fick bli 2x20 minuter på helplan.


Till den här matchen skulle de killarna som kanske inte fått spela lika mycket helplansmatcher få chansen och de som spelat fler matcher fick därför stå över.


Det var 2 taggade och nyfikna lag som gjorde entré i Ljungsbro Ishall. Spännande med helplan och ett alldeles nytt lag att möta. Matchen blev jämn och likaså resultatet som till slut blev 2-2.


På kvällen var det dags för nästa match fast för den matchen stod elitserielagen LHC-Modo för i Cloetta Center. Vi hade ordnat biljetter på sektion M för både Mörrums spelare och våra killar i LHC U10 samt ledare, föräldrar och syskon i båda lagen (totalt 141 st). Det blev en riktigt bra match (om man är LHC-supporter vill säga...:-) 6-1 i vinst för LHC och det var en härlig stämning vi fick visa upp i Cloetta Center. Publiken har väl inte varit så bra på länge. Det hejades och klappades oavbrutet.


När det tystnade från ståplats reste sig ett gäng 10-åringar och skrek över hela hallen:

"Ni på ståplats är ni klara?"


Ja det var en härlig underhållning. Precis som det ska vara när man går på hockey...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar