fredag 6 mars 2009

Cuphelg


Återigen dags för en helg fylld av cuper. När säsongen är slut för många så ångar vi fortfarande på hela mars månad ut. Bara 1 månad kvar alltså av den hockeysäsong som kändes så lång i höstas när den drog igång. Tiden går fort när man har roligt som man brukar säga.
Poolspelsmatcher är slut för säsongen och alla 3 poolspelslagen lyckades riktigt bra. Många vinster blev det för både LHC Vit och LHC Röd. LHC Grön lyckades att ta sig igenom poolspelsserien helt obesegrade på dessa 31 matcher. Mycket starkt jobbat killar!
U11 serien där vi haft bonusen att få skicka killar till spel mot 1 år äldre lag har gått riktigt bra också. Vi har tagit flera vinster och förlorat några också. Men framförallt så har vi visat att vi kan stå upp mot de som är 1 år äldre när det väl gäller. Ibland blev motstånden för tuffa och vi orkade inte alltid då att kämpa men mestadels har killarna slitit och kämpat på bra.
Nu på lördag 7 mars väntar den s.k. Flitcupen. Cupen för de 18 spelare med bäst träningsnärvaro under säsongen. Valet för den flitcup blev PLS Cup i Skövde där vi kommer att möta Skövde IK, Mariestads BOIS, Bofors IK och Ulricehamn IF. Vi möter mycket bra lag och det gäller att vi fokuserar på varje match.
På söndag 8 mars väntar en minicup i Västervik mot just Västervik och Vimmerby. Flera av killarna som åker till Skövde dagen innan åker även med till Västervik på söndag. Men att ladda om för ny match brukar inte vara svårt för de här killarna.
Jag tror och hoppas att vi kommer att lyckas riktigt bra den här helgen. Vi har ett lag som verkligen vill vinna.
Pokalhyllan i Ljungsbro är ganska full men självklart finns det plats för fler...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar