tisdag 4 augusti 2009

Linköping HC Team 99 vs Beijing Century Stars Kina




Det var ett bra tag sedan denna blogg uppdaterades...sorry...my fault..!!!

Vad som hänt sedan sist???? Vi avslutade säsongen 08/09 med att bli cupsegrare i vår egen Team Sportia Cup 2009. Gött!!!! =)

Sedan tog vi lite vila...ja inte alla av oss förstås...för vi lagledare tar aldrig ledigt. För oss börjar nästa säsongsplanering innan den förra säsongen avslutas. Träningsläger ska fixas, plats, istider och boende ska bokas. Föräldrar ska engageras i olika beting till detta.

Träningslägret för Team 99:2 kommer även i år att gå av stapeln i Vadstena den 25-27 september. Istider och boende är klart men något motståndarlag till internmatchen på lördagen är i denna stund ej klart. Förra året mötte vi HV71´s 99-lag och det var riktigt roligt. Efteråt bjöd vi på grillade hamburgare och ett litet tillfälle för spelare, ledare och föräldrar att umgås.

Isträningen börjar tidigt även i år...Jiipppiiiiiii....!!!!! =) Vi går på is redan vecka 35 inne i Stångebro och Cloetta Center. Sedan har vi 2 ispass i veckan fram till isen i Ljungsbro finns.

Känns kanon!!!

Nya träningströjor har vi också för i år. Svarta för målvakterna, röda och blå för utespelarna. Även nya matchtröjor får vi, blåa hemmaställ och vita bortaställ. Jättefina tröjor som gamle LHC-spelaren Pierre Ivarssons företag tagit fram.

En del killar är på sommarhockeyskola just i detta nu. Här i Linköping kör 10 grabbar från oss i en grupp blandat med 98/99. Totalt 31 st killar varav 3 målvakter. Målvakterna fick nog sin glädje redan första dagen när Fredrik Norrena gästade och bedrev målvaktsträning under 1 1/2 timma. Saliga och lyckliga killar!!!!

Vecka 31 var ett lag från Kina (ja ni läste rätt...) här i Linköping på träningsläger. Våra killar fick då chansen att vara med dem under veckan och träna ihop med dem samt spela ett par matcher.
Kineserna hade en blandad grupp i åldern 97-00. En riktigt kul och annorlunda vecka!!!!


Som sagt...säsongen närmar sig...känns lika kul som vanligt...!!!!

Men i år är vi ett år äldre, större, tyngre - om förra säsongen var kanon så tror jag säsongen 09/10 kommer att bli ännu bättre...